Bli med hit!

Jobbmesse

 

 

Hva er BLI MED HIT?
Vi gjennomfører messe i Oslo og Trondheim for å skape en god møteplass mellom næringslivet i fylket vårt og du som studerer eller jobber i Trondheimsregionen eller Osloregionen.

 

Møt næringslivet på messe
I flere år har Molde Næringsforum, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundsregionen i samarbeid arrangert jobbmessen "Bli med hjem" for å rekruttere arbeidskraft tilbake til regionen. Nå tas initiativet et skritt videre og vi døper om messen til Bli med hit, til Møre og Romsdal med det formål å inkludere flere enn bare utflyttere fra Møre og Romsdal.

 

Det nye navnet Bli med hit, signaliserer et bredere fokus og ønsket om å tiltrekke seg arbeidskraft fra flere regioner og bakgrunner til Møre og Romsdal. Ved å endre navnet ønsker arrangørene å understreke at denne jobbmessen er åpen for alle som er interessert i å jobbe i denne naturskjønne regionen. Det er en invitasjon til alle, uavhengig av bostedsadresse, til å komme og bli kjent med Møre og Romsdal, dens bedrifter og karrieremuligheter.


Hva kan du forvente som besøkende?
På messen «Bli med hit!» får du treffe mulige arbeidsgivere som enten har ledige stillinger eller framtidsutsikter som gjør at det kan være smart å etablere kontakt allerede nå.


Bedrifter, kommuner og andre i regionen er stadig på utkikk etter ny arbeidskraft. Du kjenner alt det bra med Møre & Romsdal, men du vet kanskje ikke hvilke jobbmuligheter du har på «hjemmebane»? Bli med hjem tilbyr deg muligheten til å finne det ut!

Og for deg som ikke har noe forhold til Møre og Romsdal fra før, kan du nå få en ny «heimebane» med alle kvalitetene som venter i vårt innovative næringsliv, pulserende kulturliv og friluftsliv. Vi ser ofte eksempler på at innflyttere, med bakgrunn fra andre steder i inn eller utland, kan etablere nye møteplasser og arbeidsplasser, eller løfte de vi allerede har med nytt blikk og friske tanker.

13. april 2023 ble årets "Bli med hjem" i arrangert i Oslo. Der hadde vi med 103 aktører fordelt på over 80 stands på hotellet Clarion The Hub.


I november skal vi til Trondheim for å møte nye, viktige potensielle kandidater til vår region.

 

For mer info og påmelding.

 

0