Fra idè til marked

Bli med på webinar hos Vindel

 

 

Har du en forretningsidé? Har du startet en bedrift og lurer på hvem som kan hjelpe deg videre? I samarbeid med Innovasjon Norge, inviterer Vindel til ‘Fra ide til marked’.

 

Vi rigger et møterom i F13 og streamer webinaret som vil gi deg råd og tips om hvordan du kan jobbe med din forretningsidé frem til kommersialisering. Innovasjon Norges kontakt på Nordmøre, Amund Bjerkholt og en representant fra Vindel vil være til stede for å kunne svare på spørsmål og ta personlige 1-1 veiledningsmøter.

 

Dato: torsdag 16. november

Tid: 10:00 – 11:15

Sted: Vindel, Fosnagata 13, 5 etg.

Pris: Arrangementet er gratis

 

Hvem bør delta?

Gründere som er i den tidligste oppstartsfasen. Du er nysgjerrig på hvem som kan hjelpe deg med rådgivning eller finansiering.

 

Hvorfor bør du delta?

Du har en forretningsidé og vil kanskje søke Innovasjon Norge, eller du vil ha generell informasjon om oppstart og gode hjelpere. Vi snakker om ulike tjenester, men spesielt om tilskudd til markedsavklaring. Vi gir deg tips til å skrive Innovasjon Norgesøknader, og hvordan vi vurderer innkommende søknader.

 

Agenda

Hvem er Innovasjon Norge, og hva kan vi hjelpe deg med?
Bærekraft som konkurransefortrinn
Kundedrevet utvikling og smidig oppstart
Innovasjon Norges virkemidler med særlig fokus på Oppstartstilskudd 1
Kompetansetilbudet til Innovasjon Norge
Oversikt over hvem som kan hjelpe deg med å utvikle forretningsideen din
Tips til søknad og svar på spørsmål

 

Påmelding

 

Dette er et fysisk arrangement og det vil ikke bli utsendt teamslink. For de som vil delta, men som ikke kan komme, må de melde seg på webinaret direkte på innovasjon norge sine hjemmesider.

0