Smølakonferansen 2023

Årets konferanse går av stabelen fredag 1. september i Bygdahuset på Sørsmøla

 

Årets konferanse går av stabelen fredag 1. september i Bygdahuset på Sørsmøla, nærmere bestemt Steinsøyneset. Konferansen arrangeres av Smøla Næringsforening og Villsaugården i samarbeid med Sørsmøla Bygdalag.

Smølasamfunnet er kjent som et skapende, optimistisk og framoverskuende lokalsamfunn. Vi har et rikt og opplevelsesbasert reiseliv, fantastisk lokalmat, verdifulle næringer, et unikt naturlandskap og mye, mye mer.

Hvordan påvirkes øysamfunnet av en ny geo-politisk tid? Hva er sjømatnæringens betydning for verdiskaping og bosetting i distriktene? Hvordan skaper vi et attraktivt øysamfunn og gode rammebetingelser for videre vekst og utvikling? Og hva er det som egentlig gjør Smøla til den fantastiske destinasjonen det er?

Sammen skal vi ta temperaturen på alt fra lokalvalget og næringspolitikk til samfunnsutvikling og de store trendene, med god hjelp fra dyktige innledere og foredragsholdere. Det hele akkompagnert med lokalprodusert mat og drikke, nydelige omgivelser og herlige kulturinnslag.

Etter konferansen blir det middag og akevittsmaking med Odd Johan Nelvik, Norges ukronede akevitt-konge og eier av Det norske brenneri. Vi lover god stemning, gode historier og fengende underholdning.


Det er begrenset med plasser, så vi anbefaler dere å være tidlig ute. Påmeldingen er bindende.


Link til påmeldingsskjema finner du her: påmelding Smølakonferansen 2023

0